Om oss

Välkommen till Glasen.se! Vi är ett passionerat team av dryckesentusiaster, glasexperter och skribenter som älskar att utforska och dela vår kunskap om dryckesglas med andra.

Vår historia

Glasen.se grundades 2023 av två vänner, Erik och Sofia, som delade en passion för drycker och deras presentation. De insåg att många människor inte kände till hur mycket glasen de drack ur faktiskt påverkade deras dryckesupplevelse. För att sprida denna kunskap och hjälpa andra att uppskatta konsten att välja rätt glas för varje dryck, skapade de Glasen.se.

Vår vision

Vår vision är att bli den främsta källan för information om dryckesglas och erbjuda våra besökare allt de behöver veta för att njuta av sina drycker på bästa sätt. Vi strävar efter att göra det enkelt och roligt att lära sig om dryckesglas och deras unika egenskaper, och vi är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och innovationerna inom glasindustrin.

Vårt team

Vi är stolta över att ha samlat ett team av experter med olika bakgrunder och kompetenser, inklusive sommelierer, glasdesigners, bartenders och dryckeskännare. Tillsammans arbetar vi för att ge dig den mest omfattande och aktuella informationen om dryckesglas.

Vår redaktionella process

Vi tar vår roll som experter på dryckesglas på allvar och strävar efter att erbjuda korrekt, relevant och användbar information. För att säkerställa detta genomgår allt innehåll på Glasen.se en noggrann redaktionell process där det granskas av flera personer i vårt team. Vi uppdaterar regelbundet våra guider och artiklar för att säkerställa att informationen förblir aktuell och korrekt.

Vi värdesätter din feedback

Din åsikt betyder mycket för oss, och vi välkomnar gärna feedback och förslag från våra besökare. Om du har något att säga om vårt innehåll, eller om du vill dela din egen erfarenhet av dryckesglas, tveka inte att kontakta oss via e-post eller sociala medier. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tack för att du besöker Glasen.se och välkommen till vår gemenskap av dryckesglasentusiaster! Vi hoppas att du finner vår webbplats både informativ och inspirerande.

Skål!

Erik, Sofia och Glasen.se-teamet